Over Impies

Laat ik beginnen met mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Irma Flapper, mijn zus en broertje noemen mij al mijn hele leven Impie, zo ben ik op Impies gekomen! Één van mijn grote hobby’s is het maken van baby toebehoren. Dit varieert van een kruikzak tot badcape, van spuuglapjes tot een wiegdeken en nog veel meer. Via deze website wil ik mijn creaties tentoonstellen en jullie kunnen deze ook bij mij bestellen. Neem daarvoor gerust contact met mij op!

Wekelijks ben ik op pad, op zoek naar de (kwalitatief) mooiste materialen om baby toebehoren te maken. Niet alleen voor eigen gebruik, maar ik zou het ook graag met jullie willen delen. Ben je nog niet enthousiast geworden over de samenstelling, of heb je zelf leuke ideeën? Laat het mij weten! Naast de voorraad stoffen die ik momenteel in huis heb, ga ik ook met alle plezier op zoek om de juiste stof voor je te halen en een product op maat te maken. Laat je vooral inspireren door de foto’s die in de galerij staan om een idee te krijgen wat er mogelijk is.

Ben je op zoek naar producten voor je eigen baby of wil je een uniek kraamcadeau aan je beste vriendin? Op impies.nl ben je aan het juiste adres!